Mijn onderrug vraagt om aandacht

Gepubliceerd op 17 juli 2024 om 11:49

Mijn onderrug vraagt om aandacht. Ik voel dat de spieren stijf, gespannen en lichtelijk pijnlijk zijn.

 

Hoe dit komt?

 

Waar de bovenrug gaat over het weten wat je wilt, gaat de onderrug over het zetten van stappen. Ik ga binnenkort verhuizen en ik weet wat hiervoor gedaan moet worden. Echter ga ik vanuit mijn enthousiasme veels te snel en zet ik teveel stappen tegelijk. Terwijl dit echt niet hoeft. Ik heb meer dan tijd genoeg. De boodschap is dan ook, dat ik het rustiger aan mag gaan doen.

 

Hoe kan ik hiervoor zorgen?


* Ik maak s ochtends een planning met wat ik voor die dag wil doen. Dit helpt om bewuste keuzes te maken over wat ik wil gaan doen en hierbij mijn grenzen te bewaken.

* Daarbij besteed ik tijd en aandacht aan het doen van gerichte yoga oefeningen. Zodat er weer wat ruimte, beweging en ontspanning kan ontstaan in de onderrugspieren.

* ik schrijf op mijn memobord *Alles wat ik doe is goed genoeg*. Het helpt me herinneren dat ieder stapje die ik zet waardevol is en dat het niet sneller hoeft te gaan.

 

Mocht je zelf last hebben van een bepaalde klacht en samen op zoek willen gaan naar de onderliggende boodschap? Zodat deze bij de bron aangepakt kan worden. Klik dan op onderstaande button en meld je aan voor een lijfkrachtherstel behandeling.




🌟 Natascha 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.