Een bijzondere uitwisseling met een man ♂️

Gepubliceerd op 29 juli 2024 om 13:49

Soms ontmoet je iemand voor het eerst en dan voelt het alsof je diegene al jaren kent. Zo'n ontmoeting had ik gisteren. We zaten op dezelfde frequentie en spraken elkaars taal, waardoor we als vanzelf de diepte in konden. Voorbij aan alle lagen en maskers. Open, puur en eerlijk.

 

We hebben samen wat gegeten, een kaartje getrokken en een uitwisseling gedaan van behandelingen. Hij heeft mij een Lijfkrachtherstel behandeling gegeven en ik heb hem een Chakrahealing met klankschalen gegeven. Ja je leest het goed, het was een uitwisseling met een man.

 

Hoewel ik in mijn praktijk eigenlijk geen mannen behandel, voelde ik op de uitwisseling met deze man een *Ja*. Ik voelde me veilig, gezien en gehoord. Tijdens de behandeling kwam ik erachter dat mijn lijf de overtuigingen van *Mannen zijn allemaal onveilig* echt al wel had losgelaten, alleen mijn hoofd hield zich hier ergens toch nog aan vast.

 

De afgelopen jaren heeft er in het contact met mannen al veel heling mogen plaatsvinden en het is fijn om te ervaren dat dit proces zich nog steeds voortzet. Dat er elke keer weer een laagje minder angst en meer vertrouwen mag ontstaan.

 

Het geven van de behandeling ging als vanzelf. Ik voelde me op mijn gemak en in mijn kracht. Puur vanuit mijn gevoel en intuïtie kon ik de behandeling geven.

 

Ja, gisteren was enorm waardevol. Ik heb weer een stap kunnen zetten, die ik voor de rest van m'n leven mee neem.



🌟 Natascha 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb