Uitwerking van de botox

Gepubliceerd op 26 augustus 2024 om 16:22

In mijn hele lijf kan ik voelen dat de botox begint uit te werken  De tremor van mijn hoofd is behoorlijk aanwezig en het bewegen van mijn lichaam gaat moeilijker en kost meer energie. De volgende botox behandeling vindt halverwege september plaats en dit betekent dat ik nog even geduld moet hebben ๐Ÿ˜…. 

 

Waar ik normaliter erg uitkijk naar de volgende behandeling, voelt het momenteel tegenstrijdig. Eén van de injecties is erg pijnlijk. De neuroloog spuit sinds kort één van de spieren van de OCI mee, ook wel de suboccipitale spieren of de onderachterhoofdspieren genoemd. Het is een wat dieper gelegen spiergroep en deze spieren bevinden zich direct onder de schedelbasis en aan de linker en rechterkant van de eerste twee halswervels. Deze verbinden de wervels met de schedel. Deze spiergroep zorgt voor het draaien, optillen en stabiliseren van het hoofd. 

 

De afgelopen twee maanden heb ik ervaren dat een injectie in deze spiergroep erg goed werkt, alleen het is enorm pijnlijk. Het is zelfs zo pijnlijk dat ik tijdens de vorige behandeling bijna flauwviel. Het blijven nadenken over de vorige behandeling helpt in ieder geval niet en de aankomende weken richt ik mijn aandacht dan ook nog maar even op het hier en nu. Wanneer ik zo rustig mogelijk blijf en erdoorheen blijf ademen, heb ik er het minste *last* van ๐Ÿ˜Š. 



๐ŸŒŸ Natascha 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb