Stilte Retraite Zomer 🔆

Gepubliceerd op 24 juli 2024 om 13:07

Wat de stilte retraite voor de zomer had moeten zijn...

 

De week voor de stilte retraite waren alle plekjes bezet. Twee dagen ervoor en op de dag zelf kreeg ik een afmelding binnen. Erg wonderlijk hoe dit elke keer toch weer gebeurd. Ik werd erdoor uitgenodigd om bij mezelf naar binnen te gaan. Waar ik in eerste instantie teleurstelling en frustratie voelde, kwam er vrij snel daarna een gevoel dat het anders ingevuld mocht gaan worden.

 

Zowel in de voorbereiding als de afronding van de stilte retraites zit erg veel werk, energie en liefde en op dit moment voelde wat ervoor terugkomt niet meer in balans. De vraag die ik had gesteld was: Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn inzet in verhouding staat met wat er terug komt? Het antwoord wat binnen kwam, was dat het grootser opgezet mocht gaan worden. Hier ben ik dan ook gehoor aan gaan geven. Een dag later ben ik bij een ruimte wezen kijken. De ruimte is van een erg leuke vrouw en het is een prachtige plek om te zijn. Voor de stilte retraites zal er plek zijn voor tien vrouwen.

 

Deze ruimte wil ik ook gaan gebruiken voor het geven van workshops. Hierover heb ik verschillende ideeën.

 

* Water, Lucht, Aarde en Vuur ceremonies.

* Yin Yoga, Klank, Cacao & Journalen.

* De kracht van energetisch werk.

* Herfst, Winter, Lente en Zomer Stilte Retraites.

* Kruidenreizen.

&

Meer

 

Daarbij voelde ik dat het belangijk is om aan te gaan geven dat mensen zich tot twee dagen van tevoren kosteloos af kunnen melden. Op deze manier voelt de uitwisseling weer in balans.

 

De data zullen binnenkort bekend worden. Mocht je alvast een kijkje willen nemen op mijn website? De link naar mijn website kun je hieronder vinden in de comments.



🌟 Natascha 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.